Χανιά | Ανησυχία για το λιμανάκι του Κάτω Γαλατά

Την αγωνία του για την ολοκλήρωση των εργασιών στο λιμανάκι του Κάτω Γαλατά στα Χανιά, εκφράζει μεταξύ άλλων σε επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, Δημήτρης Μπουντρογιάννης.

Ο κ. Μπουντρογιάννης, με αφορμή την εκ νέου αλλαγή διοίκησης στο Δ.Σ. του Ταμείου εξέφρασε τη θετική του άποψη για την απελθούσα διοίκηση και την ευχή να συνεχίσει η νέα, σε ίδιο ρυθμό και στόχο.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή Μπουντρογιάννη:

«Η πολιτική όπως και η ζωή έχει συνέχεια, έτσι και οι προσπάθειες που έγιναν και γίνονται για την βελτίωση των λιμενικών υποδομών του νομού μας.

Με ικανοποίηση παρακολούθησα τον απολογισμό του κ. Ζερβού που αφορά την ολοκλήρωση μεγάλου μέρους δρομολογημένων προσπαθειών μας, σε μια πολύ δύσκολη για την χώρα περίοδο. Ο κ. Ζερβός σεβάστηκε και αναγνώρισε όλη την μεθοδική δουλειά που έγινε σε συνεργασία με την υπηρεσία, την περίοδο της δικής μου προεδρίας αλλά και του κ. Μανωλικάκη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ολοκλήρωση πολλών δρομολογημένων έργων.

Η καθοριστική συμβολή της υπηρεσίας και η μη στενή – κομματική προσέγγιση των διοικούντων είναι οι παράμετροι που μπορούν να συμβάλουν στην αποτελεσματική διοίκηση. Εύχομαι στην νέα διοίκηση και στον πρόεδρο της κ. Βιριράκη να συνεχίσει με αντίστοιχη αντίληψη και λογική τις προσπάθειες που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επόμενους μήνες έχει η εξέλιξη της τεράστιας προσπάθειας που έχει γίνει στο λιμανάκι του κάτω Γαλατά. Ένα σημείο που κοσμεί την περιοχή και τον ευρύτερο τουριστικό άξονα. Αναμένουμε με αγωνία την ολοκλήρωση της 3ης και 4ης φάσης του έργου που θα κάνει περήφανους όλους όσους συντελέσαμε σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης ελπίζω σύντομα να μπει η τελευταία πινελιά με την ολοκλήρωση του έργου στο λιμάνι του Πλατανιά που είναι αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα μεθοδικής, δύσκολης αλλά οργανωμένης προσπάθειας από τις αρχές του 2019.»

zarpanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail