Δύο Βραβεία ποιότητας στο Λονδίνο για το «Κισσαμίτικο» Μέλι

Το ανώτατο, πλατινένιο βραβείο ποιότητας κατέκτησε το «Κισσαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι του παραγωγού, Γιώργου Κουφάκη, στα Διεθνή Βραβεία Μελιού Λονδίνο 2020 (London International Honey Awards), που πραγματοποιήθηκαν στις 22 – 23 Ιουνίου 2020.

Στο διαγωνισμό μελιού στο Λονδίνο, το «Κισσαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι κατάφερε να ξεχωρίσει για την υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση του.

Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ανάδειξη της διατροφικής αξίας του μελιού και της ποιότητας των επώνυμων και ανώνυμων προϊόντων που υπάρχουν. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μέλια από όλες τις χώρες του κόσμου.

Επίσης, κατέκτησε ακόμα ένα δεύτερο Χάλκινο Ολυμπιακό βραβείο ανώτατης γεύσης στα Taste Olymp Award, που πραγματοποιήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην Αθήνα.Ο κος Κουφάκης δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελιού από το 2007, με πολύ ζήλο και μεράκι. Επίσης έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις τροφίμων για τη προώθηση και αναγνώριση του προϊόντος του, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η βράβευση και η διεθνείς διάκριση που παίρνει το «Κισσαμίτικο» θυμαρίσιο μέλι, όχι μόνο με κάνει υπερήφανο, αλλά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου, να το διατηρήσω στην κορυφή, προσφέροντας ένα ελληνικό , Κρητικό, Κισσαμίτικο μέλι υψηλών προδιαγραφών στο κόσμο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail