Εικόνες από το μέλλον; Αγκαθωτό συρματόπλεγμα και λαμαρίνες στα κτίρια στο λόφο Καστέλι στα Χανιά | Photos

Με λαμαρίνες στις πόρτες και συρματόπλεγμα – αγκαθωτό σύρμα, όμοιο με αυτό που βλέπαμε στις ταινίες όπως η Λίστα του Σίντλερ, – όσοι την έχουν δει καταλαβαίνουν τι εννοούμε- έχει καταστεί πλέον απαγορευτική η είσοδος στους χώρους αλλά στα ίδια τα κτίρια της Μεραρχίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο λόφο Καστέλι.

Όπως μπορεί να δει κανείς, στις φωτογραφίες του zarpanews.gr μετά την αστυνομική επέμβαση και την εκκένωση του χώρου, προφανώς οι ιδιοκτήτες, στην προσπάθεια τους να μην είναι εφικτή η πρόσβαση, και πέρα προφανώς από την αστυνομική παρουσία που εξακολουθεί και υφίσταται τοποθέτησαν λαμαρίνες και αγκαθωτό σύρμα εκτός βέβαια από τις κάμερες στις δύο εισόδους των κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου.

Η σημερινή κατάσταση, έτσι όπως έχει πλέον διαμορφωθεί μετά και από την επέμβαση της Αστυνομίας, ίσως είναι και μια εικόνα από το κοντινό μέλλον, αν βέβαια η Χανιώτικη κοινωνία το ανεχθεί, στην περίπτωση βέβαια που γίνει πραγματικότητα η πρόθεση του Πολυτεχνείου Κρήτης, και το «όραμα» του υφυπουργού Παιδείας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλη Διγαλάκη, για την μετατροπή σε ξενοδοχείο των ιστορικών κτιρίων του ιδρύματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail