“Λέτε ψέμματα κα Μυλωνάκη”: Εξαγριωμένοι οι γονείς της Τεχνικής Κολύμβησης με την πρόεδρο του ΝΟΧ – Τι λύση προτείνουν

Συνέχεια στο μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με τις προπονήσεις των αθλητών της Τεχνικής Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Χανίων, μετά τις αλλαγές στις ώρες που αποφάσισε η διοίκηση του ΝΟΧ, δίνουν τα μέλη του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της Τεχνικής αλλά και μετά την απάντηση της προέδρου του ΝΟΧ Χαρούλας Μυλωνάκη (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), φαίνεται πως το πρόβλημα που προκάλεσε μείωση στις ώρες προπόνησης μόνο στα τμήματα της Τεχνικής Κολύμβησης, έγκειται στο ότι είναι μείον έναν προπονητή τα τμήματα της κλασσικής κολύμβησης.

Γιαυτό τον λόγο οι γονείς που απαρτίζουν τον Σύλλογο Φίλων και Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης Χανίων, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τα γραφεία του ΝΟΧ και διαμαρτυρήθηκαν για το νέο καθεστώς ωραρίου που προσπαθεί να περάσει η διοίκηση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στο περιθώριο της κινητοποίησης, ο Γιώργος Χατζηπλής, αναισθησιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και γονέας στο Σύλλογο, με το νέο μειωμένο ωράριο καθίσταται αδύνατη η εκπλήρωση προπονήσεων από τα παιδιά που σε πολλές περιπτώσεις, τελειώνουν το σχολείο μετά τις 2 και καλούνται να ξεκινούν προπόνηση στις 14:30.

“Η απόφαση της προέδρου είναι αυθαίρετη, εμείς δεν απαιτούμε τίποτα περισσότερο από ίση αντιμετώπιση και με τα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου, με 2ωρες προπονήσεις ημερησίως, όπως ίσχυε τα τελευταία πολλά χρόνια”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηπλής.

Πάντως ο Σύλλογος γονέων της Τεχνικής Κολύμβησης απαντά εκ νέου στη διοίκηση και επισυνάπτει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που αντικρούουν τους ισχυρισμούς της προέδρου του ΝΟΧ με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Τέλος στις ανακρίβειες με άμεση λύση χωρίς ψέματα και σκόπιμα μπερδέματα.

“Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με σελίδες ολόκληρες σχετικά με τις ανακρίβειες και ψευδείς αναφορές που έχει η επιστολή απάντηση της προέδρου του Ν.Ο. Χανίων στους γονείς της Τεχνικής Κολύμβησης.

Σαν σύλλογος προσπαθήσαμε να εξομαλύνουμε την κατάσταση αλλά δεν κατέστη δυνατό. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η άρνηση της έως και τώρα σε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μας, αποφεύγοντας να ορίσει συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία. Είμαστε όμως πρόθυμοι από όποιο μέσον μας ζητηθεί να απαντήσουμε σε όλη την δήλωση που δημοσίευσε και σε κάθε αναφορά ξεχωριστά, αποδεικνύοντας πόσο απέχουν από την πραγματικότητα.

Όμως επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, άλλη μία απόλυτα χειροπιαστή και μη αμφισβητήσιμη απόδειξη εμφανίστηκε μπροστά μας. Από τον μειωμένο χρόνο που αυθαίρετα μας παραχώρησε, τελικά έχει παραχωρήσει και σε άλλο σωματείο ώρες και διαδρομές που αλληλοκαλύπτονται με αποτέλεσμα να μειωθεί περαιτέρω ο ήδη μειωμένος χρόνος που μας παραχωρεί (δείτε εικόνα)

Μέρος του χρόνου που μας παραχωρεί αυθαίρετα έχει ήδη παραχωρηθεί από τον όμιλο που προεδρεύει, στο Αθλητικό σωματείο Άνεμος. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια επισυνάπτουμε όλα τα αποδεικτικά.

Ας αφήσει λοιπόν τις μεμψιμοιρίες και την μεθοδευμένη αποδόμηση του τμήματος μας, προσλαμβάνοντας έναν επιπλέον προπονητή στην κολύμβηση προκειμένου να συνεχιστούν όλα ως έχουν και να μην επηρεαστεί η ζωή κανενός παιδιού και καμίας οικογένειας σε κανένα τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.”

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail