Με απόφαση Σημανδηράκη τα τουριστικά λεωφορεία θα σταθμεύουν στη Ρεγγίνα

Η Ρεγγίνα θα είναι τελικά ο χώρος στάθμευσης των λεωφορείων στα Χανιά, όπως γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο δήμαρχος Χανίων, λίγες μέρες μετά την απόφαση να «φύγουν» οριστικά τα λεωφορεία από το κέντρο των Χανίων, παρκάροντας απέναντι από το ΕΒΕΧ, έπειτα από διαβουλεύσεις κατέληξε στο πάρκινγκ της Ρεγγίνα ως την ιδανική λύση, αφού λίγες παρεμβάσεις θα χρειαστούν για να διαμορφωθεί, ώστε να είναι φιλικό προς τα λεωφορεία, ενώ δεν απέχει πολύ από το κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά:

«Μετά από την αυτονόητη απόφαση του Δήμου να φύγουν τα λεωφορεία από τον χώρο της Δημοτικής Αγοράς, και μετά από δύο συναντήσεις, η νέα πρόταση είναι ο χώρος στάθμευσης των λεωφορείων να είναι ο χώρος πάρκινγκ της «Ρεγγίνα», ο οποίος θα διαμορφωθεί καταλλήλως τις επόμενες ημέρες από συνεργεία του δήμου.

Με έναν οργανωμένο τρόπο, παρέχοντας στους επαγγελματίες τις υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ένα πάρκινγκ, με τουαλέτες, σύστημα αυτόματης εισόδου και εξόδου (με αντίτιμο), θα λύσουμε οριστικά το θέμα της στάθμευσης των λεωφορείων.

Έτσι, δίδεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του τουρισμού να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να ανακουφίζεται και η πόλη από τον κυκλοφοριακό φόρτο.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail