Νίκος Καλογερής: Μέχρι πότε θα είναι έτοιμος ο δρόμος από Σταλό έως Αγία Μαρίνα

Λύση μέσω συνεννόησης μεταξύ της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του δήμου Χανίων , προκειμένου να υπάρξει άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση στο τμήμα του δρόμου της Παλιάς Εθνικής Χανίων – Κισσάμου, από την Αγία Μαρίνα μέχρι τον Σταλό, αποκάλυψε μιλώντας στο SUPER FM 89.6 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καλογερής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καλογερή, ο δήμος Χανίων έπειτα από συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια, θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τις εργασίες σε τμήμα του δρόμου, μήκους 1000 μέτρων περίπου.

Η συνεννόηση κρίθηκε αναγκαία, καθώς πρόκειται για οδικό δίκτυο που ουσιαστικά ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως είπε επίσης στο zarpanews.gr, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, η παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο ήταν απαραίτητο να γίνει άμεσα και για το λόγο αυτό υπήρξε η συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια.

Οι εργασίες θα γίνουν από την ΔΕΥΑΧ και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και εκτιμάται πως το επίμαχο τμήμα του δρόμου θα είναι έτοιμο πριν το Πάσχα.

Για το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου της παλιάς Εθνικής Χανίων –Κισσάμου από τον Σταλό μέχρι την Αγία Μαρίνα, οι εργασίες αποκατάστασης θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης η οποία έχει και την σχετική αρμοδιότητα.

Zarpanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail