Ο Πολάκης ζητά ενημέρωση για το τηλεοπτικό σήμα στο Έλος

Αναφορά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη έκανε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σχετικά με την έλλειψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε περιοχές του Έλους Κισάμου.

Στην ανακοίνωσή του όπου επισυνάπτεται και η αναφορά προς τον Υπουργό, ο βουλευτής Χανίων γνωστοποιεί τη διαμαρτυρία των κατοίκων και ζητά περαιτέρω ενέργειες προς ενημέρωση.

Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

“Ανταποκρινόμενος στις εύλογες διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής του Έλους του Δήμου Κισάμου, σχετικά με τον αποκλεισμό τους από το ελλιπές ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα και έπειτα από σχετική επιστολή του Προέδρου της οικείας Κοινότητας που έλαβα χθες, κατέθεσα σήμερα στο Προεδρείο της Βουλής το κοινοβουλευτικό μέσο “ΑΝΑΦΟΡΑ” για τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκη.

Με την κίνηση αυτή διαβιβάζω την επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου της Κοινότητας και ζητώ από τον Υπουργό να με ενημερώσει για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει για το δίκαιο αυτό αίτημα.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς…:

Θέμα: «Διαμαρτυρία για ελλιπές ψηφιακό σήμα τηλεοπτικής κάλυψης σε περιοχή του Νομού Χανίων»

Ο Βουλευτής Χανίων κ. Παύλος Πολάκης καταθέτει προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη αναφορά, με την επισυναπτόμενη επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου της Κοινότητας Έλους του Δήμου Κισσάμου Νομού Χανίων, με θέμα: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΙΠΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ», στην οποία αναφέρεται σε «αποκλεισμό συμπολιτών μας από τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας».

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες, καθώς και να με ενημερώσετε σχετικά.”

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail