Παύλος Πολάκης: Τεράστια προσωπική δικαίωση το αποτέλεσμα των εκλογών

Ως μια τεράστια προσωπική του δικαίωση χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών στα Χανιά, ο κ. Παύλος Πολάκης.

Ο μοναδικός πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό με ανακοίνωση του σημειώνει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί προσωπική του δικαίωση, «καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα ήμουν ο άνθρωπος που δέχθηκε την μεγαλύτερη στοχοποίηση, τους περισσότερους τόνους λάσπης, τον περισσότερο βρώμικο πόλεμο μέσα από fake news, παραποίηση και υποτίμηση της προσωπικότητας μου.»

Η ανακοίνωση του κ. Πολάκη:

«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και μας κατέταξε με ένα πολύ πιο ισχυρό ποσοστό από τις Ευρωεκλογές στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι προβλέψεις περί τεράστιων διαφορών δεν επαληθεύτηκαν. Η Ν.Δ ενσωματώνοντας ψήφους της άκρας Δεξιάς μας κέρδισε με το ποσοστό που την είχαμε κερδίσει το 2015. Το 31,5 – 32% το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια τεράστια ισχυρή βάση ανασυγκρότησης η οποία θα εξελιχθεί την επόμενη περίοδο για να αντιστοιχήσουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που τον ψήφισαν με τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου, η πρώτη προτεραιότητα για την αμέσως επόμενη περίοδο. Θα σκεφτούμε, θα δράσουμε συλλογικά, θα ανασυγκροτήσουμε και θα αλλάξουμε συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ και με προγραμματική – μαχητική αντιπολίτευση υπερασπιζόμενοι τα δίκαια των από κάτω, των εργαζόμενων, των απλών ανθρώπων θα ορθώσουμε τείχος στις νεο-φιλελεύθερες πολιτικές που απροκάλυπτα είχε δηλώσει ότι θα εφαρμόσει η Ν.Δ..

Το αποτέλεσμα και στα Χανιά αποτελεί μια τεράστια προσωπική δικαίωση καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα ήμουν ο άνθρωπος που δέχθηκε την μεγαλύτερη στοχοποίηση, τους περισσότερους τόνους λάσπης, τον περισσότερο βρώμικο πόλεμο μέσα από fake news, παραποίηση και υποτίμηση της προσωπικότητας μου για έναν και μόνο λόγο: γιατί ήμουν από αυτούς που αποκάλυψαν όλη την βρωμιά και την δυσωδία του παρελθόντος στον χώρο της Υγείας και οδήγησα πάμπολλες υποθέσεις στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, η οποία δυστυχώς συνεχίζει να δουλεύει με ρυθμούς, ανάπηρης, κουτσής χελώνας.

Το αποτέλεσμα για τα Χανιά – παρά το γεγονός ότι κατέβηκε “βαρύ πυροβολικό” από την αντίπαλη παράταξη με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη- δεν κατάφερε να “βάψει” μπλε τα Χανιά. Ίσα ίσα που η διαφορά των Ευρω-εκλογών, αυξήθηκε τώρα.

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες, από όλες τις επαρχίες, οι οποίοι με στήριξαν και που με “σταύρωσαν” όπως και όλους τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Δώσαμε μια μεγάλη και συλλογική μάχη. Ο λαός επέλεξε ποιος θα τον εκπροσωπήσει και ποιά ακριβώς πολιτική και στάση δικαιώνει. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να πω στους Σφακιανους, γιατί εδώ είχαμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα. Πήραμε και ψήφους και ποσοστό παραπάνω από αυτό του Γενάρη ’15, με αύξηση της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ποσοστού του δικού μου. Με βάση όλα αυτά, εμείς θα συνεχίσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συνυποψηφίους μας για την όμορφη μάχη την οποία δώσαμε. Θα είμαστε εδώ για να δούμε την υλοποίηση όλων των έργων τα οποία είναι σε εξέλιξη στα Χανιά, με τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις που έχουν έρθει στο Νομό Χανίων αυτήν την περίοδο και δεν θα επιτρέψουμε να καθυστερήσει η υλοποίηση τους ή να αλλάξει στοχοθεσία, σε συνεργασία πάντα με τις δημοτικές αρχές και τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail