Πώς εντοπίστηκαν οι κλέφτες του χρηματοκιβωτίου – Ο σκύλος του ανήλικου δράστη ξεκαθάρισε την υπόθεση

Εντύπωση προκαλούν οι λεπτομέρειες στην υπόθεση των τριών ανηλίκων οι οποίοι είχαν κλέψει χρηματοκιβώτιο μέσα από σπίτι στο Καστέλι καθώς χρειάστηκε τύχη αλλά και… κόπος για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης αυτής.

Μπορεί οι συλλήψεις να ακολούθησαν την επόμενη μέρα, αλλά δεν ήταν όσο εύκολο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το σπίτι του ενός από τους δράστες βρισκόταν δίπλα στο διαμέρισμα που υπέστη τη ληστεία και, επειδή ήταν τόσο κοντά, ο σκύλος του δράστη αυτού μπήκε μαζί με τους ανήλικους στο διαμέρισμα, αφήνοντας τρίχες. Αυτές οι τρίχες ήταν η ένδειξη που οδήγησε την αστυνομία στο να συνδέσει τον συγκεκριμένο ανήλικο με το περιστατικό.

Το πλέον εντυπωσιακό όμως είναι πως ο δράστης, όταν ομολόγησε πως συμμετείχε στην κλοπή, υπέδειξε ως συνεργούς δύο άλλα παιδιά, άσχετα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, με την υπόθεση. Προσπάθησε δηλαδή να καλύψει τους δύο πραγματικούς συνεργούς.

Εντέλει, όταν έγινε σαφές πως οι συνεργοί είναι άλλοι, και με τη συνδρομή των γονέων, ο ανήλικος υπέδειξε τους πραγματικούς συνεργούς.

Τα χρήματα είχαν ήδη μοιραστεί αλλά οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τα συγκεντρώσουν πριν ακόμα ξοδευτούν και τα επέστρεψαν στο θύμα.

Το περιστατικό προκαλεί αλγεινή εντύπωση, ενώ ερωτήματα εγείρονται για τους λόγους που οδήγησαν τα παιδιά σε αυτή τη δράση.

zarpanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail