Σοκαριστικές εικόνες στο νοσοκομείο Χανίων εν μέσω κορονοϊού

Στα Χανιά, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε διαπιστωθεί κρούσμα κορονοϊού.

Όσοι πιστεύουν πως αυτό έχει συμβεί γιατί κάτι γίνεται καλά εδώ, είναι βαθιά νυχτωμένοι, για να το πούμε «λαϊκά».

Προφανώς και είναι ένα τυχαίο γεγονός, που όμως οφείλεται και σε κάποια δεδομένα, που έχουν να κάνουν με την απουσία Μέσω Μαζικής Μεταφοράς, όπως αυτά λειτουργούν στις μεγαλουπόλεις, στο ότι δεν είμαστε ένας πυκνοκατοικημένος νομός, αλλά ίσως – ίσως και στο κλίμα μας, και βέβαια στους περιορισμούς και στην αντίδραση της κυβέρνησης που γνωρίζοντας που η χώρα διαθέτει ένα σύστημα υγείας που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις φρόντισε και έλαβε άμεσα κάποια μέτρα.

Κάπως έτσι πορευόμαστε μέχρι και σήμερα.Μιας και όμως αναφερόμαστε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείτε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων τις ημέρες του κορονοϊού.

Η καταγγελία που έφθασε το zarpanews.gr, είναι ενδεικτική!

Πολίτες, που έπρεπε να είναι σήμερα στο νοσοκομείο, για τους δικούς τους λόγους υγείας, που όπως και να το κάνουμε κανείς δεν μπορεί να τους κρίνει, συνωστίζονται έξω από εξωτερικά ιατρεία, περιμένοντας την σειρά τους.


Και αυτό είναι αποτέλεσμα της μη λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων το απόγευμα, ελέω κορονοϊού, αλλά κυρίως εξαιτίας της ανεπαρκούς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των υποβαθμισμένων γενικότερα υπηρεσιών υγείας.

Σε ότι αφορά στα μέτρα τα οποία έχει λάβει η διοίκηση του νοσοκομείου για να προφυλάξει εργαζόμενους, αλλά και πολίτες, σε αυτές τις συνθήκες, αν λάβουμε υπ όψιν την συγκεκριμένη εικόνα δημοσιεύει το zarpanews.gr, μάλλον είναι ανεπαρκή.

Ο μη συνωστισμός είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης αναγκαίος, όταν δε μάλιστα υφίσταται είναι επικίνδυνος, ειδικά σε τέτοιους χώρους.

Δεν ξέρουμε τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου για να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα.

Αν όμως η οργάνωση που υπάρχει στο νοσοκομείο Χανίων έχει αυτά τα αποτελέσματα, τότε κάποιοι μάλλον είναι ανεπαρκείς.

Το νοσοκομείο πρέπει να λειτουργεί! Δεν υπάρχει μόνο ο κορονοϊός. Υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη των υπηρεσιών υγείας. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με τον τρόπο αυτό!

Αναθεωρήστε λοιπόν πριν να είναι αργά!

zarpanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail