ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη των υποψήφιων βουλευτών Χανίων Πολάκη-Βαγιωνάκη στη ΔΕΥΑΧ

Την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων επισκέφθηκαν την Τετάρτη οι Χανιώτες υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και η Βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη, οι οποίοι, όπως επισημαίνεται σε δελτίο τύπου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προεδρείο και στελέχη της επιχείρησης, σχετικά με θέματα αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι χθες Τετάρτη 19-06-2019, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές, ο κ. Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η κ. Βάλια Βαγιωνάκη, υποψήφια βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Μιχάλη Τζινευράκη, όσο και από στελέχη της επιχείρησης, σχετικά με θέματα αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την ενημερωτική συνάντηση έγινε αναφορά στο μέχρι σήμερα έργο της επιχείρησης, στο επενδυτικό πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία στους τομείς ύδρευσης, αποχέτευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων, στον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχέιρησης για την νέα προγραμματική περίοδο, στους οικονομικούς δείκτες της επιχείρησης, στην υποστελέχωση και τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, καθώς και στην λειτουργία και πρόσφατη χορήγηση Πιστοποιητικού Διαπίστευσης κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 στο Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Νερών & Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Υ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ενώ ταυτόχρονα οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελέστηκε το προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο πρόγραμμα της ερχόμενης τετραετίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail