Τα σύμφωνα συμβίωσης μπαίνουν στην κουλτούρα των Χανιωτών – Γάμοι, θάνατοι, γεννήσεις και διαζύγια από το 2014 έως το 2020

Δυναμικά μπαίνουν, όπως φαίνεται, τα σύμφωνα συμβίωσης και στην κουλτούρα των δημοτών του δήμου Χανίων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία για την περίοδο 2014-2020.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης, έχουν τα στοιχεία που αφορούν τις γεννήσεις και τους θανάτους που καταγράφηκαν ανά έτος την παραπάνω χρονική περίοδο, καθώς και τα νούμερα των διαζυγίων.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση του δήμου Χανίων, το προηγούμενο έτος τέθηκαν σε εφαρμογή επίσημα καθ’ υπόδειξη σχετικής εγκυκλίου, οι ψηφιακές δηλώσεις πολιτών, χωρίς φυσική παρουσία στα κατά τόπους ληξιαρχεία, ενώ ακολούθησε και η ενοποίηση των ληξιαρχείων και η στέγασή τους στο κεντρικό του Δήμου Χανίων, στο κτίριο επί της οδού Γρηγορίου Ε΄.

Συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου 2020, ημερομηνία επίσημης έναρξης των ψηφιακών δηλώσεων, έγινε καταχώρηση στο σύστημα 1.157 γεννήσεων από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και τις ιδιωτικές κλινικές του Δήμου. Πρόκειται για έναν συντριπτικό αριθμό ψηφιακών δηλώσεων, δεδομένου ότι οι συνολικές γεννήσεις από την έναρξη του περασμένου έτους, ανήλθαν στις 1.667.

Αναλυτικά τα δημογραφικά στατιστικά στοιχεία του 2020:

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail